Tre härliga sommarveckor är över – nu längtar vi till höstlovet!

19 AUG 2021 15:35
Sommarlovet fick en härlig inramning här på Stonehill, då vi genomförde tre upplagor av Lerum Friidrottsskola i början och slutet av lovet!
  • Skapad: 19 AUG 2021 15:35

Tillsammans med vår samarbetspartner Sparbanken Alingsås kunde vi ge sammanlagt nästan 300 barn möjligheten att hoppa, kasta och springa som Armand Duplantis, Khaddhi Sagnia och Daniel Ståhl under sommarlovet!

Samtidigt har ett 30-tal av vår förenings ungdomar kunnat sommarjobba hos oss och skaffa sig värdefulla erfarenheter som ledare och förmedlare av kunskap och klubbkänsla till yngre generationer.

Stort tack alla barn som deltagit, tack alla ledare och tack Sparbanken Alingsås för vårt värdefulla samarbete!

Vi ses igen på höstlovet, vars Lerum Friidrottsskola man kan anmäla sig till här!