Hoppa till sidans innehåll

Påsklovets Friidrottsskola inställd!

09 MAR 2021 16:58
Tyvärr måste vi ta det tråkiga beslutet att ställa in påsklovets Friidrottsskola på grund av rådande restriktioner.
  • Skapad: 09 MAR 2021 16:58

Det är efter mycket vånda och nu med stor besvikelse som vi tyvärr måste meddela att vi tvingas ställa in Friidrottsskolan under påsklovet.

Anledningen är såklart den rådande pandemin, vilken i och för sig inte hindrade oss från att på ett smittsäkert sätt genomföra fem fantastiska upplagor av Friidrottsskolan förra året, men nu har ju restriktionerna från olika myndigheter skärpts ytterligare och det är därför vi tvingas ställa in.

Framförallt är det förhållningsorder från vår huvudman Svenska Friidrottsförbundet som gör att vi inte kan genomföra påsklovets upplaga, då de i sina senaste riktlinjer från 26 februari bland annat skriver att ”Prova-på-verksamhet … ska inte genomföras”.

Nu siktar vi istället på att verkligen kunna genomföra tre riktigt härliga upplagor av Lerum Friidrottsskola under sommarlovet istället – två under de två första lediga veckorna och en den sista veckan innan skolan börjar. Till dessa, liksom den senare upplagan under höstlovet, är ni självklart hjärtligt välkomna och det går bra att anmäla sig till dessa redan nu.

Hoppas vi ses i sommar! Glad Påsk allesammans!

Skribent: Paulina Orell Sahlberg
E-post: This is a mailto link

Till anmälan>

 

Huvudsponsor:

 

 

 

Andra arrangemang i Lerum:

 

23 april 2022