Lerum Friidrottsskolor blev en sommarsuccé!

27 AUG 2020 14:37
300 barn! Så många var det som hoppade, kastade, lekte och sprang under de tre sommarlovs-veckorna som Lerum Friidrott, tillsammans med trogna partnern Sparbanken Alingsås, arrangerade sina traditionella Friidrottsskolor!
  • Uppdaterad: 27 AUG 2020 14:37

Ett nytt deltagarrekord, förstås, vilket såklart innebar en utmaning under corona-tider men våra 25 fantastiska ungdomsledare löste alltifrån handhygien och säkra avstånd till initierade teknikinstruktioner och glädjespridande på bästa sätt!

Vilket visar sig nu under sensommaren, när det också är rekordmånga barn som vänder sig till oss i Lerum Friidrott och vill fortsätta träna i vår ordinarie verksamhet. Oerhört kul, och ni är alla varmt välkomna!

Ni som är sugna på fler Friidrottsskolor får chansen redan under höstlovet, v44, då vi kör igen. Anmälan är öppen redan nu, och mer info och anmälan hittar ni här!

Välkomna – och stort tack till Sparbanken Alingsås för att ni stöttar vårt arbete med rörelseglädje för barnen i Lerum!

Fler bilder från sommarens Friidrottsskolor hittar ni här!