Friidrottsskolor under sommarlovet 2021!

18 MAJ 2021 10:11
Nu har äntligen beskedet från myndigheterna kommit: Friidrottsskolor och liknande prova på-verksamheter får arrangeras, med numera sedvanliga åtgärder som att hålla avstånd, säkra handhygien och liknande.
  • Uppdaterad: 18 MAJ 2021 10:11

Så -är du mellan 7 och 12 år gammal (född 2009 till 2014) och vill testa att kasta diskus, hoppa stavhopp eller lära dig hur man blir en så snabb löpare som möjligt? Då är du hjärtligt välkommen till de tre upplagorna av Lerum Friidrottsskola under sommarlovet!

Under de två första lovveckorna, och den sista, kommer rutinerade ungdomar och tränare från Lerum Friidrott att lära ut friidrottens många grenar under lekfulla former på Stonehill IP.

Själva friidrottsskolan pågår kl 10.00 till 14.45, men vi erbjuder även fritidspassning före och efter (08.30-10.00 och 14.45-16.00) för att underlätta för arbetande föräldrar att lämna och hämta sina deltagande barn.

Mer info hittar du i Inbjudan och här på hemsidan.

Anmälan gör du här>

Läs mer om Corona-hantering av rådande restriktioner här>

Hjärtligt välkomna!