Friidrottsskolor sommaren 2020

06 MAJ 2020 11:43
Med våren i full blom är det hög tid att planera för sommarlovet och det är precis vad vi i Lerum Friidrott gör. Det blir tre fartfyllda Friidrottsskolor – två i början av lovet och en i slutet!
  • Skapad: 06 MAJ 2020 11:43

Efter en väldigt lyckad Friidrottsskola under påsklovet vet vi nu att det verkligen fungerar att bedriva en rolig, utvecklande och framförallt säker verksamhet även i dessa bistra Corona-tider. Ett tjugotal barn mellan 7 och 12 år sprang, hoppade, kastade och lekte då under ledning av Lerum Friidrotts rutinerade ledare och ungdomar, som förutom all träning också höll koll på avstånden mellan barnen och tvättandet av deras händer.

Folkhälsomyndigheten uppmanar oss ju att bedriva barn- och ungdomsidrott i så stor och normal utsträckning som möjligt, fast med extra noggrannhet vad gäller hygienen och att hålla avstånd mellan varandra. Vi i Lerum Friidrott är glada att kunna bidra till det viktiga folkhälsoarbetet och erbjuder därför tre fartfyllda Friidrottsskole-veckor under sommarlovet – två veckor direkt i början och en i slutet.

Under Friidrottsskolorna har vi såklart tillgång till hela friidrottsanläggningen Stonehill IP, men också de intilliggande fotbollsplanerna och inomhushallen Förbohallen. Fritidsverksamheten, för de barn som behöver komma lite innan och stanna lite längre efter Friidrottsskolans tider, kan vi bedriva både utomhus och inne i vårt klubbhus vid Stonehill. Det finns alltså alla möjligheter att sprida ut oss och hålla den sociala distansering som krävs, även om deltagarantalet blir lika stort som det brukar vara!

Så – hjärtligt välkomna till Lerum Friidrottsskolor även det här sommarlovet!

Mer info och länk till anmälan hittar ni här!

Lerum Friidrottsskola