Ledarna lovordas efter lyckad augustivecka!

19 AUG 2019 15:23
Augustiveckan har av tradition alltid lite färre deltagare än juni, då många fortfarande är bortresta på semester. Men de 48 barn som deltog denna vecka var nöjda med en lyckad vecka och ledare fick mycket ros av föräldrar till deltagarna!
  • Uppdaterad: 19 AUG 2019 15:23

Det nya upplägget återigen lyckat

Årets nya upplägg, där vi kör från 10-14.45 med 1h lunchrast och möjlighet att välja till fritids, blev återigen lyckat under augustiveckan! Därmed vågar vi som arrangörer utlova samma upplägg framöver och Stenkulan, som lagade lunchmaten, välkomnar oss också tillbaka framöver.

Våra ungdomsledare fick fina omdömen

Ledarna som höll i augustiveckan var varma i gemet sedan juniveckan och de gjorde ett strålande jobb, vilket flera föräldrar också var noga med att påpeka. Bland annat kunde vi i mailkonversation läsa följande lovord:

"Vill återigen tacka för 2 helt fantastiska genomförda friidrottsskolor nu i sommar. Ledarna är guld värda o är så fantastiska m barnen. Sinar orken så peppas barnen."
/Angelica
"Hej! Har en åttaåring som varit med på de senaste tre friidrottsskolorna hos er, och älskat det! Stor eloge till ledarna för deras engagemang!"
/Camilla

Bilder från augustiveckan upplagda

Nu kan ni minnas tillbaka till veckan som gick genom att kika på bilderna vi har lagt upp i vår bildbank här>

Vi kommer tillbaka under höstlovet!

Nästa vecka Lerum Friidrottsskola är igång igen är under höstlovet, då vi håller till i Förboahallen. Ni kan redan nu anmäla er här>

Varmt välkomna tillbaks!

Skribent: Ulf Gimlegård