Juniveckan närmar sig!

10 MAJ 2019 11:43
Om en dryg månad är det dags igen för nästa vecka med Lerum Friidrottsskola. Passa på att anmäla Ditt barn redan nu!
  • Uppdaterad: 10 MAJ 2019 11:43

Juniveckan nästa

Juniveckan drar igång måndag 17 juni kl. 9.30 och avslutas 20 juni kl. 14.45, lagom till midsommarfixet!

Nyheter för årets junivecka

• Lunchmat till alla deltagare. Det ingår lunchmat i Stenkulans matsal varje dag för alla deltagare som äter tillsammans med sina ledare.
  • Ändrade tider. I och med att vi i år tar in lunch på programmet, så kan vi ha verksamhet både före och efter. Starttiden på dagarna blir då kl. 10.00 med slut kl. 14.45.
  • Fritids med mellanmål. För att ni föräldrar ska kunna lösa logistiken kring att lämna och hämta era barn, erbjuder vi fritidspassning som en extratjänst mellan kl. 9-10 och mellan 14.45-16.00. Sista timmen bjuder vi också på mellanmål.

Lerum Friidrottsskola presenteras stolt av vår huvudsponsor Sparbanken Alingsås:

Skribent: Ulf Gimlegård